Kære Jens,

Jeg vil egentlig bare sige tak. Både for det rigtige gode forløb og for din måde at gå til det på. Det er klart, at det altid er lettere at sende den her slags mails, når udfaldet er til den gode side, men det gør det ikke mindre sandt. Processen har virkelig været god, overskuelig, professionel og vigtigst af alt gennemsigtig. Det har været rigtig godt at vide, hvad der har foregået og hvad der skal foregå. Du har været rigtig god til at inkludere og få mig til at føle mig tilpas hele vejen igennem. Det har været hårdt, lærerigt, sjovt og spændende men aldrig ubehageligt eller på nogen måde skræmmende. Det skal du have tak for.

Det har været en fornøjelse at møde dig, og jeg vil anbefale dig til de gode mennesker jeg kender, som enten mangler job eller kolleger.

Jeg glæder mig til februar og til at blæse min nye virksomhed bagover sammen med drengene og forhåbentlig skabe noget helt vildt fedt. Så endnu engang tusind tak for hjælpen og for chancen.

Vi ses!

Jeg har iøvrigt smidt et par promiller i receptionen til dig.