SoftCare dækker over ideen bag og hjerteblodet hos Comparex, som i dag arbejder i 35 lande over hele kloden. Ordet dækker over professionel indkøb, styring og samkøring af virksomheders softwareinvesteringer på tværs af afdelinger og landegrænser. Over 2.400 ansatte i 35 lande håndterer software, brugsrettigheder og indkøb for virksomhedens kunder.

Lyder jeg imponeret? Det er jeg også, selv om det, Comparex tilbyder, ligger et stykke over mine behov med et antal PC’er, der kan tælles på én hånd. Men måske har du lidt flere, og så kan du gå ind på  www.comparex-group.com og se, hvad de kan udrette for større virksomheder end min. Du kan bl.a. se et par gode cases til inspiration.

Hvorfor interesseret jeg mig så overhovedet for Comparex. Jo, de skal bruge en ny medarbejder til den danske afdeling i Birkerød. Her har man valgt os til at hjælpe med at finde den rigtige kandidat, som både matcher fagligt og menneskeligt til organisationen. Det er jo vores hjerteblod. Men det kan du læse mere om på andre steder på hjemmesiden.