Om os

“People are not your most important asset. The right people are.”

James C. Collins

Yde & Co er en mindre rekrutteringsvirksomhed med kontor i Vedbæk. Vores rekrutteringsproces vægter virksomhedskultur, menneskelige relationer og selvfølgelig faglighed højt.

Medarbejderne er den vigtigste ressource i en virksomhed. De skaber værdi, kan være motiverende og inspirerende og i det hele taget medvirke til, at din virksomhed kører som en velsmurt maskine. Det omvendte kan også være tilfældet. En forkert person på det forkerte sted eller et forkert menneskeligt match kan være ødelæggende for en virksomhed.

Det er vigtigt for os at opbygge tætte relationer til vores kunder og kandidater. Derved opnår vi den fornødne viden, der sikrer det bedste resultat både i forhold til kompetencer og det menneskelige match.

Vores vision

Yde & Co ønsker at være den foretrukne partner for små og mellemstore virksomheder når det gælder rekruttering og headhunting. Yde & Co er med hele vejen, og vi skaber resultater via engagement og dialog mellem kandidat og virksomheden.

Jens Yde
Direktør i Yde & Co

Brancheanalysen Rekruttering 2017 sætter lidt ord på hvilken virksomhed vi er:

Yde & Co ApS’s benchmark vurdering ligger langt over gennemsnittet. Leverandørens resultat er bedre end 91% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Dette tyder på, at leverandøren vil bidrage med meget stor værdi til organisationen.

Kommunikation

Undersøgelsen viser, at Yde & Co ApS’s Kommunikation & Rapportering ligger over gennemsnittet. Leverandørens resultat er bedre end 90% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Leverandøren er bedre end andre til at kommunikere effektivt på en professionel og tillidsvækkende måde.

Metode & Analyse

Undersøgelsen viser, at Yde & Co ApS’s Metode & Analyse ligger over gennemsnittet. Leverandørens resultat er bedre end 90% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Leverandøren har lettere end andre ved at analysere og nå ind til kernen i komplekse problemstillinger og spørgsmål. Resultatet indikerer endvidere, at leverandøren er bedre til at planlægge, arbejde systematisk og velorganiseret.

Fokus & Resultat

Undersøgelsen viser, at Yde & Co ApS’s Fokus & Resultater ligger markant over gennemsnittet. Leverandørens resultat er bedre end 92% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Dette tyder på, at leverandøren er meget bedre end andre til at løse opgaver, levere produkter og serviceydelser af høj kvalitet.

Innovation & Værdi

Undersøgelsen viser, at Yde & Co ApS’s Innovation & Værdi ligger markant over gennemsnittet. Leverandørens resultat er bedre end 92% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Dette tyder på, at leverandøren er meget kreativ og nytænkende i problem- og opgaveløsningen. Resultatet indikerer endvidere, at leverandørens løsninger i langt højere grad end andres forbedrer organisationens indtjening og effektivitet.

Etik & Samarbejde

Undersøgelsen viser, at Yde & Co ApS’s Etik & Samarbejde ligger over gennemsnittet. Leverandørens resultat er bedre end 90% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Dette tyder på, at leverandøren opbygger en positiv, åben og effektiv samarbejdsrelation baseret på høj etik og klare værdier.

Partnerskabs potentiale

Undersøgelsen viser, at Yde & Co ApS’s Partnerskabs potentiale er over gennemsnittet. Leverandørens resultat er bedre end 88% af leverandørerne i sammenligningsgruppen. Markedet opfatter dermed leverandøren som en mere attraktiv samarbejdspartner end andre leverandører.

Vores værdier

Vores værdier udgør rammen for, hvordan vores koncept, system og rutiner skal udvikles og drives. Vores arbejde hviler på et gennemgribende værdigrundlag og skal udgøre en reference for virksomheden. Vores værdier skal støtte vores ønske om at være en kundedrevet virksomhed, men samtidig have vores kandidater i fokus.

 • Synlighed
  Vi skal være synlige og tilgængelige for vores eksisterende og potentielle kunder, samt vores kandidater.
 • Dedikation
  Vi skal arbejde bedre, hurtigere og klogere for at finde de bedste kandidater til vores kunder og de bedste job til vores kandidater.
 • Kompetence
  Vi skal stræbe efter, at tilegne os nye og aktuelle kompetencer inden for vores kunders og kandidaters specialistområder.
 • Grundighed
  Vi skal sikre at vi kommer hele vejen rundt om vores kunder og kandidater.