Inspektør med kundeansvar

Brænder du for en hektisk og udfordrende hverdag med mange varierede og udfordrende opgaver? Har du et godt blik for detaljen, er god til styring af opgaver og personale, har gode kommunikationsevner på alle niveauer samt et solidt sundt værdigrundlag og et serviceminded gen?

Så er du måske Dansk Miljørengørings kommende inspektør!

Vi beskæftiger til dagligt omkring 80 medarbejdere og betjener dagligt mere end 100 faste kunder. Dansk Miljørengøring er en virksomhed i kraftig vækst og derfor er virksomheden i en udviklingsfase, hvor processer og arbejdsgange løbende er under udvikling.

Jobbet
Med reference til firmaets driftschef vil du blive en del af lederteamet og dine primære opgaver vil være:

  • Sikre tilfredse kunder og motiverede medarbejdere, herunder; Opstart af nye kunder (Planlægning, bemanding, igangsætning)Kundemøder og opfølgning på kundehenvendelser
  • Daglige kontrolbesøg hos kunder, digital rapportskrivning og formidling til personale
  • Indgå i den daglige planlægning af driften
  • Personalecoaching, oplæring og sparring ude på de enkelte pladserIndkaldelse og afvikling af MUS-samtaler.
  • Kvalitetsgennemgang med kunder og personale.
  • Optimering af varebestillinger, rengøringen og værktøjer hertil

Jobbet kræver mange kunde- og personalebesøg. Der stilles derfor store krav til selvstændighed, planlægning, struktur og ledelse af timelønnede og leverandører. Jobbet kræver en stor grad af ansvarsfølelse, troværdighed og fleksibilitet.

Vores forventninger til dig
Brancheerfaring er ikke et krav, men kan være en fordel. Vi forventer at du er vant til en hverdag med daglig kontakt til kunder og ansatte. Som person er du meget struktureret, har sans for detaljer, planlægning, igangsætning og løbende styring. Du skal have en positiv tilgang og være serviceminded. Kørekort er et krav.

Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder et job i et fagligt spændende og udfordrende miljø med høj fokus på kvalitet og service. Et job hvor du i høj grad får mulighed for at præge indhold og tage ansvar.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter kvalifikationer, pension, firmabil (gulplade) og fri telefon.

Kontaktoplysninger
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Jens Yde på 26767644 eller jens@yde-co.dk
Ansøgning med CV mrk. inspektør sendes til job@yde-co.dk

Samtaler afholdes løbende