Forskellen på håndværk og godt håndværk er en forskel, der både ses og mærkes. For en virksomhed som Stenild-el er det fra helt lavpraktiske ting som at folk kommer til aftalt tid, at de er færdige til aftalt tid, har ryddet op, giver garanti for vel udført arbejde, men også at du selv som kunde har fået et par gode ideer til noget nyt, der kan gøre din tilværelse nemmere… noget du ikke vidste eller havde tænkt på.

Stenild-el er et mellemstort el-installationsfirma, der arbejdsmæssigt spænder fra  det gode elektrikerhåndværk til  integrerede løsninger, der styrer huset lys, varme, alarmer centralt eller ude fra byen. F.eks.  Stenild er nyeste kunde her i firmaet, og du kan læse på www.stenild-el.dk

Her hos Yde & Co bekender vi os også til det gode håndværk. Hos os ligger det i det grundige forarbejde, der er nødvendigt for at skabe det menneskelige match mellem kandidat og virksomhed. Det match, som vi er overbevist om, at både virksomhed og medarbejdere er bedst tjente med på kort og lang sigt.