I dag er en stor dag for min lille virksomhed Yde & Co, årsagen vil jeg komme tilbage til om lidt. Vi har nu været i gang i snart 2 måneder og aktivitetsniveauet har været højt. Netværksmøder, kundemøder, kandidatsamtaler og kaffemøder har fyldt kalenderen og der har ikke været tid til at stille sig selv de klassiske spørgsmål. Gjorde du nu det rigtige ? Hvorfor opsagde du dit gode job? Hvordan kan du starte op uden kunder eller opgaver ? Og heldigvis for det!

Vi har allerede i dag hjulpet en lille håndfuld kunder med forskellige elementer af rekrutteringsprocessen samt rådgivet yderligere en håndfuld af virksomheder om hvordan de minimerer chancen for at lave en fejlrekruttering.

Tak til alle de virksomheder og kandidater der har lyttet til mit budskab om at det vigtigste i en rekrutteringsproces er at lave det menneskelige match mellem kandidat og virksomhed !

Og så tilbage til den gode nyhed. I dag er en af vores kunder vendt tilbage med en ny opgave til Yde & Co. Når denne virksomhed vælger at bruge vores kompetencer igen efter første opgave blev løst til alle parters tilfredsstillelse er det en meget tilfreds ejer af Yde & Co der kan gå på weekend om nogle timer.

Vi skal levere kvalitet, flid og personlighed i et enormt konkurrencepræget marked for at vores kunder forbliver loyale. Her små 2 måneder inde i virksomhedens levetid ser det ud til at vores approach, dedikation og flid betaler sig.

TAK- og kan i alle have en fremragende weekend

Tag et kig på vores hjemmeside og lær os bedre at kende