Vi vender tilbage til det med kunsten.

Først vil jeg gerne dele min glæde over den forrygende start, min lille virksomhed har været ude for, siden den så dagens lys i sommer. Tak til kunder, ambassadører, venner, bekendte og familie for jeres opbakning, som er givet hver på jeres måde.

Det ser virkelig ud til, at min ide om at skabe det menneskelige match mellem kandidat og virksomhed har fundet grobund. Ikke kun for mig og mit firma, men især for de personer der nyder godt af et begavet match.

Og så var der dét med kunsten. Det drejer sig om vores nyeste kunde, AKUART. Det er den første akustiske designvirksomhed, der kombinerer akustikplader med smukke, visuelle prints til efterregulering af akustik.

Prøv at kigge på www.akuart.dk, hvis støjniveauet er for påtrængende i kontorlandskabet, børnehaven eller hvor nu lydbilledet virker overvældende. Problemet kan ganske givet løses på smukkeste vis, bogstaveligt talt.